Aktiv Svenska i Venture Cups regionfinal


Häromdagen blev det bekräftat att Aktiv Svenska är i regionfinal av Venture Cup. Vi är så klart otroligt stolta och glada för att vårt initiativ uppmärksammas och uppskattas på detta sätt. Vår förhoppning är att uppmärksamheten ska leda till nya kontakter med investerare, potentiella kunder och projektpartners. Vi tävlar i kategorin “Människa & Samhälle” tillsammans med ett riktigt häftigt företag som heter Cowfunding. Konkurrensen är minst sagt stenhård och på torsdag går regionsfinalen av stapeln på AF-borgen i Lund. Då ska en vinnare koras, håll tummarna!

Läs mer om vårt bidrag i Venture Cup´s pressmeddelande.

aktiv svenska venture cup

(Från vänster: Affärsutvecklare Patrik Appelquist, Projektledare Christer Betinger, SFI-elev Mohamed Shwaish, SFI-lärare Caroline Schough)

“Venture Cup är Sveriges ledande tävling för de som vill utveckla sin affärsidé till ett framgångsrikt affärskoncept och starta företag. Årligen delar vi ut 1,8 miljoner svenska kronor till nytänkande affärsidéer och entreprenörer med syftet att bidra till en hållbar svensk tillväxt” – Venture Cup

venture cup logo

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *